donderdag 2 januari 2014

Fijne tut-dag

Donderdag, 2 jan

We zijn weer thuis in Zeist, na een paar fijne dagen in Z-Limburg. Gister was een erg gezellige dag met de Opa's & Oma's op Lisa's verjaardag.

Vanmiddag heb ik heerlijk getut bij de schoonheidspecialiste die gespecialiseerd is in camoufleren. Erg aardige, deskundige dame. Heel fijn om tips te krijgen over welke producten ik het beste kan gebruiken, welke kleur bij mij past, hoe aan te brengen en in welke volgorde. Ook qua genezing en reiniging had ze fijne tips. Was een leuke, leerzame tut-middag 💄.
Daarna eindelijk weer eens bij de kapper 💇 geweest. Ze heeft mijn haren iets anders geknipt dan normaal (met een lok). Het gaat echter niet lukken om wondje op mijn voorhoofd te verbergen, behalve als ik een pony laat knippen. Dat staat mij niet (ivm krullend haar), dus kiezen we voor deze tussen optie. Lars was vol complimenten toen ik thuis kwam, dus dat was mooi & leuk!

Morgen zelf aan de slag met de nieuwe producten en mijn nieuwe 'coupe'. Geeft een fijn gevoel, lekker tutten en er het beste van proberen te maken. Hopelijk zijn de reacties een beetje positief en weer ik zo de boel wat af te leiden en mezelf toch goed te presenteren. We zullen t gaan meemaken, gezellig lang weekend voor de boeg en maandag trakteren & fijn weerzien met mijn (naaste) collega's.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten