zondag 24 november 2013

Mijn herstel en wondverzorger Ronald

Ik ben een stap verder in mijn herstel, dus zelf douchen, aankleden en (grootste deel vd dag) uit bed zijn lukt prima. Dit weekend probeer ik zonder pijnstillers 💊 de dag & nacht door te komen. 
Helaas afgelopen nachten, in ons eigen grote bed, erg slecht & weinig geslapen (zo'n 10x wakker per nacht door zoektocht naar fijnste ligging), hierdoor een beetje last van vermoeidheid. Ga vanavond iig voor de nacht paracetamol slikken 💊, hopelijk helpt dat. 
 
Gister is mijn nieuwe thuiszorger Ronald voor de 1ste x geweest. Hij is een 43 jarige, aardige, stoere Antiliaan die gespecialiseerd is in wondverzorging. Hij doet ook wondverzorging bij baby's 👶. Pittige baan heeft hij! Respect!! 👍
 
Hij heeft een heel andere aanpak dan Marly & Renata hadden, maar (voor zover ik dat nu kan beoordelen) ook prima. Het enige nadeel is dat hij minder concreet kan zijn in de planning (vanwege andere patienten, complexiteit van wondverzorging > bloedingen enzo, files rond Randstad) en hij werkt alleen (dus 7 dagen per week). Op zondag werkt hij alleen in de avonduren, gelukkig komt hij dan als 1ste bij ons. Voor zover mogelijk heb ik toch redelijk goede afspraken met hem kunnen maken tav planning. Ik moet wel wat flexibeler zijn dan ik had gehoopt. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten