maandag 30 december 2013

Miss Independent

Maandag, 30dec

De laatste dagen geniet ik ervan om steeds weer iets meer het 'normale' leven te leiden. Ik word zelfs weer een beetje Miss Independent! 

Gister ben ik zelf met Lisa gaan zwemmen, alleen met haar in een locker omkleden en na t zwemmen met de familie ben ik alleen met haar naar het huisje gegaan voor flesje 🍼 en ligaatje. Dat voelde zo fijn om (zoiets simpels) weer zelfstandig te kunnen doen. 
Quality time met de kids en een echte moeder voor hun te kunnen zijn vind ik het fijnst!

Qua 'look' heb ik ook wat hulp ingeschakeld. Vanochtend gezellig bij schoonheidsspecialiste/nagelstyliste 💅 geweest. Zij heeft me in contact gebracht met een specialiste op het gebied van camouflage (niet in t leger, ha ha😉) van littekens en wonden. Donderdagmiddag heb ik daar een afspraak en daarna fijn naar de kapper 💇💆. Hopelijk hebben ze goed advies voor me en krijg ik t camoufleren en mooi opmaken 💄 snel onder de knie. Je hebt toch snel t idee dat t te dik is opgemaakt of juist weer niet dekkend genoeg op de plekken waar dat nodig is. Ik ben (gelukkig) geen expert op dit vlak, maar fijn dat mijn netwerk wel zorgt voor de juiste contacten☺️👍.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten